Την Μ. Παρασκευή 14 Απριλίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Όπως πάντα, αρχικά είχαμε συμπροσευχή με υμνωδία και μετά φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού τρεις αδελφοί από την εκκλησία των Ιωαννίνων. Στη συνέχεια είχαμε εποικοδομητική κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Πέμπτη 20 Απριλίου, αδέλφια μας από την Αθήνα μαζί με τον ποιμένα της κεντρικής εκκλησίας των Αθηνών, ξεκίνησαν την επίσκεψη τους στα μέρη μας και το βράδυ της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή τους ευλογημένη συνάθροιση και κοινωνία μετ’ αλλήλων στην εκκλησία του Αγρινίου. Το μεσημέρι της Παρασκευής τα αδέλφια από την Αθήνα επισκέφθηκαν την κατ’ οίκον εκκλησία στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Πραγματοποιήθηκε έκτακτη πολύ οικοδομητική συνάθροιση και κοινωνία μετ’ αλλήλων, με συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές. Το  βράδυ, οι επισκέπτες αδελφοί πήγαν στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας όπου έλαβε χώρα μια επίσης  ευλογημένη συνάθροιση και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το Σαββάτο οι αδελφοί από την Αθηνά έκαναν επισκέψεις σε αδελφούς και φίλους και το απόγευμα ο αδελφός ποιμένας αναχώρησε για την Αθήνα. Την Κυριακή στο σπίτι  αδελφής μας σε χωριό της Άρτας, πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία την οποία ανέλαβε ο αδελφός πρεσβύτερος από την εκκλησία της Κέρκυρας. Ο Κύριος να ευλογήσει και να αυξήσει κάθε έργο που γίνεται για τη δόξα Του. Αμήν!

 

Το Σάββατο, 2 Μαρτίου, μας επισκέφθηκαν αδέλφια από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας και την Πρέβεζα. Μηνύματα από το λόγο του Θεού έφεραν ο αδελφός διάκονος από τη Πρέβεζα, που υπηρετεί τα αδέλφια  της ‘κατ’ οίκον’ εκκλησίας στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, ο αδελφός διάκονος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Μετά τα μηνύματα είχαμε ευλογημένη κοινωνία ‘μετ’ αλλήλων’ κατά την οποία συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες.  Την Παρασκευή 17 Μαρτίου, επισκέφτηκαν την Ήπειρο αδέλφια από την Αθήνα και έγινε ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας, με προσευχές, ψαλμούς, μηνύματα από το λόγο του Θεού και κοινωνία μετ’ αλλήλων με τράπεζα αγάπης, πνευματικές εμπειρίες και νέα . Παραβρέθηκαν αδέλφια από την Άρτα, το Αγρίνιο, την Πρέβεζα, την Βόνιτσα και από τα Γιάννενα. Την επόμενη μέρα τα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα, Πρέβεζα και Βόνιτσα. Την Κυριακή, στο σπίτι αδελφού σε χωριό κοντά στην Άρτα, πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία την οποία ανέλαβε ο αδελφός πρεσβύτερος από την εκκλησία της Κέρκυρας. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο που γίνεται στην Ήπειρο, να ανοίξει και άλλες εκκλησίες και να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται για τη δόξα Του, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου οι αδελφοί εργάτες από την Αθήνα, μαζί με άλλους δύο αδελφούς, επισκέφτηκαν την Ήπειρο και είχαν ευλογημένη συνάθροιση στο χωριό της Άρτας, στο σπίτι μιας αδελφής μας, με ύμνους, προσευχή, μηνύματα από το λόγο του Θεού και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την επόμενη μέρα το Σάββατο, κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Πρέβεζα και Άρτα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων ‘Χριστιανισμός’ και διαδίδοντας το μήνυμα της κατά χάρη σωτηρίας του Κυρίου. Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου έγινε  λειτουργία, σε σπίτι ενός αδελφού κοντά στην Άρτα, την οποία ανέλαβε ο πρεσβύτερος από την εκκλησία της Κέρκυρας, με την παρουσία αρκετών αδελφών και φίλων. Ευχαριστούμε τον Κύριο για αυτό το έργο που γίνεται στην Ήπειρο και ζητάμε την χάρη Του να ανοίξουν και άλλες εκκλησίες στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου τα αδέλφια μας από την Αθήνα έκαναν την καθιερωμένη τους επίσκεψη στο χωριό της Άρτας, στο σπίτι  αδελφής μας. Έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση, με ύμνους, προσευχή και  μηνύματα από το λόγο του Θεού. Στο τέλος όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων και συμφάγανε. Την επόμενη μέρα Σάββατο, τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα, Πρέβεζα και στους Φιλιάτες του νομού Θεσπρωτίας, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθανε στη συνάθροιση της εκκλησίας μας  στα Ιωάννινα, κατά την οποία τα  αδέλφια από την Αθήνα φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά το τέλος της προσευχής και των μηνυμάτων, είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα. Την Κυριακή 15 του μηνός, τα αδέλφια από την Αθήνα φύγανε για χωριό της Άρτας όπου σε  σπίτι αδελφού,  με συμμετοχή αδελφών και φίλων από τα γύρω μέρη, έγινε Κυριακάτικη λειτουργία, την οποία ανέλαβε αδελφός πρεσβύτερος από την εκκλησία της Κέρκυρας. Ο Κύριος να ευλογεί όλα τα αδέλφια που κοπιάζουν και όλους τους εργάτες Του, καθώς και το έργο που γίνεται στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Αμήν!

 

 Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Είχαμε ευλογημένη και εποικοδομητική κοινωνία. Μηνύματα από το λόγο του Θεού φέρανε δύο αδελφοί από την εκκλησία των Ιωαννίνων και οι υπεύθυνοι των δύο εκκλησιών. Στη συνέχεια συμφάγαμε και μοιραστήκαμε τα νέα μας. 

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έγινε η καθιερωμένη συγκέντρωση που γίνεται συνήθως κάθε μήνα στο σπίτι αδελφής μας σε χωριό της Άρτας. Μαζευτήκανε αδέλφια από Αθήνα, από Άρτα και τα περίχωρα, σε μια όμορφη κοινωνία αγάπης με προσευχή, μηνύματα από το λόγο του Θεού και Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγανε και ανταλλάξανε νέα. Το πρωί του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα και το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα. Οι αδελφοί επισκέπτες από Αθήνα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Πύργο Ηλείας φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης και ανταλλάξαμε νέα.

Την Κυριακή, τα αδέλφια από την Αθήνα πήγανε σε χωριό κοντά στην Άρτα όπου με τη συμμετοχή πρεσβυτέρου από τη Κέρκυρα, διακόνου από τη Πρέβεζα και άλλων αδελφών πραγματοποιήθηκε κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία.  Ο Κύριος να ευλογεί τους εργάτες που κοπιάζουν και να αυξήσει το έργο Του εδώ στην Ήπειρο, σ’ όλη τη χώρα μας και σ’ όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, τα αδέλφια εργάτες από την Αθήνα μαζί με άλλους αδελφούς άρχισαν την επίσκεψή τους στην Ήπειρο από  το σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας. Είχανε μια όμορφη κοινωνία με προσευχή, κοινωνία μεταξύ τους και με μηνύματα από το λόγο του Θεού. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, οι επισκέπτες αδελφοί, κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα και στη Πρέβεζα, μοιράζοντας Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες. Το βράδυ του Σαββάτου, μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα  μαζί με  αδέλφια από την  εκκλησία της Ηγουμενίτσας, που κάνουμε εναλλάξ επισκέψεις μαζί τους. Στη συνάθροιση επίσης παραβρέθηκαν, ένας αδελφός πρεσβύτερος μαζί με άλλους αδελφούς από την Αθήνα, ένας αδελφός διάκονος από τη Πρέβεζα και ένας αδελφός εργάτης του Κυρίου με τη σύζυγό του από την εκκλησία της Μυτιλήνης. Από τους επισκέπτες αδελφούς, ένας έκανε την ομολογία του και άλλοι έφεραν οικοδομητικά μηνύματα από τον λόγο του Θεού. Μετά το τέλος της εκκλησίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης, όπου σε μια ευλογημένη κοινωνία συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Στην Κυριακάτικη λειτουργία της εκκλησίας, φέρανε από ένα μήνυμα ο αδελφός από τη Μυτιλήνη, ένας αδελφός εργάτης από την Αθήνα και ο αδελφός πρεσβύτερος. Μετά είχαμε μια όμορφη κοινωνία και στη συνέχεια αποχαιρετήσαμε τα αδέλφια που επέστρεψαν στην Αθήνα. Ο Κύριος να τους ευλογεί για το έργο που κάνουν και να ευλογήσει το έργο Του, στην Ήπειρο, στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, έγινε Πνευματικό Συνέδριο Νέων στην εκκλησία των Σερρών. Παραβρέθηκαν νέοι από την εκκλησία μας όπως και πολλοί νέοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε προσευχή, ακούστηκαν ομολογίες νέων πώς γνωρίσανε τον Χριστό στη ζωή τους όπως επίσης και οικοδομητικά μηνύματα από εργάτες του Κυρίου. Ήταν αισθητή η παρουσία του Θεού, και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.  Μετά το τέλος του συνεδρίου συμφάγαμε όλοι μαζί και έγινε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε συνέδριο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, έγινε μια ευλογημένη κοινωνία με αδέλφια από την Αθήνα και την Άρτα στο σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας, με προσευχές και μηνύματα από την Αγία Γραφή. Το Σάββατο (14/10), τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών εφημερίδων. Την Κυριακή μας επισκέφτηκαν στα Γιάννενα και κηρύξανε στην εκκλησία μας το λόγο του Θεού. Ο Κύριος να τους ευλογήσει και να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σ’ όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Την Πέμπτη (8/9) έγινε η καθιερωμένη επίσκεψη των αδερφών μας από την Αθήνα στο σπίτι αδερφής μας σε χωριό της Άρτας. Πραγματοποιήθηκε μια ευλογημένη συνάθροιση, με προσευχή, ύμνους και μηνύματα μέσα από την Αγία Γραφή. Την Παρασκευή (9/9), από τα αδέρφια μας έγινε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα και  το Σάββατο (10/9) είχαν στη Παραμυθιά Θεσπρωτίας, κατ’ οίκον  συνάθροιση και κοινωνία με αδέλφια. Την Κυριακή (11/9) κήρυξαν το λόγο του Θεού στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας και μετά επέστρεψαν στην Αθήνα.
Το Σάββατο (24/9), έγινε στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας,το πρώτο στην Ήπειρο  Πνευματικό Συνέδριο. Παρευρέθηκαν αρκετοί αδελφοί από Αθήνα, Βόλο, Βόνιτσα, Κοζάνη, Γιάννενα, Κέρκυρα και  Ηγουμενίτσα. Ήταν ένα όμορφο και ευλογημένο Συνέδριο με προσευχές, ομολογίες νέων και μηνύματα από διάφορους αδελφούς εργάτες. Όσοι  παραβρεθήκαμε ευλογηθήκαμε και υπήρχε παρουσία Θεού. Στο τέλος του Συνεδρίου, είχαμε Τράπεζα Αγάπης που συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Συνέδριο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)