Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες των Σερρών (3/2), της Βέροιας (10/2), της  Κέρκυρας (17/2) και της Ηγουμενίτσας (24/2).
Στις 2/2, 9/2 και 23/2/ μερικά αδέλφια της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, στην πόλη μας, μοιράζοντας σε όσους θέλανε Καινές Διαθήκες και εφημερίδες ‘Χριστιανισμός’. Σκοπός του ευαγγελισμού είναι να συστήσουμε στους ανθρώπους να ζητήσουν τον Ιησού Χριστό και να Τον γνωρίσουν σαν προσωπικό τους σωτήρα.
Την Παρασκευή 22/2 το πρωί αδέλφια από την Αθήνα, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι μιας αδελφής μας, σε χωριό της Άρτας.  Σε αυτή συμμετείχαν τα αδέλφια από την Αθήνα και αδέλφια και φίλοι από Άρτα, Αγρίνιο, Μενίδι, Ιωάννινα, σε μια κοινωνία μετ’ αλλήλων με προσευχή, ομολογία, μηνύματα από το λόγο και τράπεζα αγάπης.
Το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου τα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικές επισκέψεις, ενώ το βράδυ ήρθανε στην εκκλησία μας, όπου μετά την προσευχή φέρανε οικοδομητικά μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε μια όμορφη κοινωνία με φαγητό και ανταλλαγή νέων.
Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε στο χωριό της Άρτας η καθιερωμένη ανά μήνα Κυριακάτικη λειτουργία με συμμετοχή των επισκεπτών αδελφών και αδελφών και φίλων από τις γύρω περιοχές. Ο Θεός να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς σωτηρία ψυχών και να ανοίξει και άλλες εκκλησίες για να δοξαστεί το άγιο Όνομά Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2019 μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Ηγουμενίτσας (6/1 και 27/1), της Θεσσαλονίκης (13/1)   και της Κέρκυρας (20/1).

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, επισκεφθήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Πραγματοποιήθηκε ευλογημένη συνάθροιση κατά την οποία προσευχηθήκαμε, ψάλλαμε ύμνους, ακούσαμε οικοδομητικά μηνύματα, συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με τον Κύριο.

Τα Σάββατα 12/1,19/1και 26/1, μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στην πόλη μας, με μοίρασμα χριστιανικών εφημερίδων και Καινών Διαθηκών. Σκοπός του ευαγγελισμού είναι κάθε συμπολίτης μας  να δεχθεί το μήνυμα του Ευαγγελίου και να κάνει ένα βήμα να ζητήσει τον Ιησού Χριστό και να Τον γνωρίσει σαν προσωπικό του σωτήρα.

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν μια οικογένεια σε χωριό της Άρτας και είχανε μια οικοδομητική κοινωνία. Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας, το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού και το πρωί της Κυριακής συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του!

 

Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες: Κοζάνης (2/12), Αρτέμιδας (Λούτσας) Αττικής (9/12),  Βέροιας (16/12),  Κέρκυρας (23/12) και Σερρών (30/12). 
Στις 14/12 αδέλφια μας από την Αθήνα επισκέφτηκαν χωριό της Άρτας, είχανε κοινωνία σε σπίτι αδελφής μας, το πρωινό του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα, το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία στα Γιάννενα όπου δυο αδέλφια φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού. Μετά συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. Στη συνέχεια μετέβησαν στο χωριό της Άρτας, όπου  την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ανά μήνα Κυριακάτικη λειτουργία με συμμετοχή αδελφών και φίλων από τις γύρω περιοχές.
Στις 22 Δεκεμβρίου, όπως και κάθε μήνα, μερικά αδέλφια της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, με μοίρασμα εφημερίδων και Καινών Διαθηκών, μιλώντας για τον Ιησού Χριστό σε όσους ενδιαφέρονται για το σωτήριο μήνυμα του ευαγγελίου. Το συγκεκριμένο ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο και προσευχόμαστε ο Κύριος να το ευλογήσει, όπως και κάθε ευαγγελιστικό έργο  που γίνεται στη χώρα μας, στη γειτονική Αλβανία και σε όλο τον κόσμο. Αμήν.

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Βέροιας (4/11), των Σερρών (11/11), της  Κοζάνης (18/11) και της Καλαμάτας (25/11). Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, οι αδελφοί εργάτες  από την Αθήνα που επισκέπτονται  κάθε μήνα για ευαγγελιστικό έργο μέρη της Ηπείρου και του νομού Αιτωλοακαρνανίας, έκαναν μια πρώτη στάση στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και είχαν μια όμορφη κοινωνία με τα λίγα αδέλφια που βρίσκονται εκεί. Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έκαναν το πρωί ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας και έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης, όπου συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με τον Κύριο. Στη συνέχεια φύγανε για χωριό της Άρτας, όπου  την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία με συμμετοχή αδελφών και φίλων από τις γύρω περιοχές. Ο Θεός να ευλογεί και να αυξάνει κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες  της Βέροιας (7/10), της  Κέρκυρας (14/10), της Κοζάνης (21/10) και διάκονος από την εκκλησία της Κέρκυρας (28/10). 
Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου έγινε Πανηπειρωτική Σύναξη στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας, με τη συμμετοχή των προϊσταμένων της συνόδου της εκκλησίας μας. Ήταν μια ευλογημένη σύναξη όπου εκτός από Ηπειρώτες αδελφούς συμμετείχαν και αδελφοί από τις εκκλησίες της Κέρκυρας και του Αγίου Νικολάου Αιτ/νιας. Το πρώτο μέρος (10:00π.μ.-2:00μ.μ.) περιλάμβανε προσευχή, ομολογίες και μηνύματα αδελφών εργατών. Ακολούθησε διάλειμμα με φαγητό και κοινωνία μετ’ αλλήλων, ενώ το δεύτερο μέρος της σύναξης (4:00μ.μ.-6:00μ.μ.) περιλάμβανε ερωτήσεις στις οποίες απαντούσαν οι αδελφοί  ποιμένες των εκκλησιών της Αθήνας και της Κέρκυρας. 
Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου τα αδέλφια από την Αθήνα που επιμελούνται το ευαγγελιστικό έργο στην Ήπειρο και στην Αιτωλοακαρνανία, έκαναν μια πρώτη στάση σε χωριό της Άρτας, σε σπίτι αδελφών, όπου είχαν μια οικοδομητική κοινωνία μεταξύ τους. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ του Σαββάτου επισκέφτηκαν την εκκλησία μας στα Γιάννενα και φέρανε από ένα μήνυμα. Μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων, συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. Στη συνέχεια αναχωρήσανε για το χωριό κοντά στην Άρτα, όπου το πρωί της Κυριακής  πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία με την συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε σύναξη και έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (2/9 και 16/9), της  Κοζάνης (9/9), των Σερρών (23/9)  και της Ηγουμενίτσας (30/9). 
Την Παρασκευή 21/9 αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν την Ήπειρο, ξεκινώντας από την Άρτα έκαναν ευαγγελιστικό έργο με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, πήγαν στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας κάνοντας και εκεί ευαγγελιστικό έργο. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και συμφάγαμε. Μετά αναχωρήσανε για το χωριό κοντά στην Άρτα, όπου το πρωί της Κυριακής  πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία με την συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές.
Το Σάββατο 29/9 μας επισκέφτηκαν αδέλφια από την Ηγουμενίτσα. Φέρανε τον λόγο του Θεού δυο εν Χριστώ αδέλφια μας και μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης με κοινωνία μετ’ αλλήλων. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Αυγούστου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες  της Κέρκυρας (5/8),  του Ασπρόπυργου (12/8), της Ηγουμενίτσας (19/8)  και  Μπιτιχάιμ Γερμανίας (26/8). 
Την Πέμπτη 16 Αυγούστου, αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία  και την Ήπειρο, αυτή τη φορά είχαν μια ωραία κοινωνία με αδέλφια στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας. Την επόμενη μέρα Παρασκευή, το πρωί έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ της ίδιας μέρας είχαν μια ευλογημένη συνάθροιση στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας με τα εκεί αδέλφια, με προσευχή, μηνύματα  από το λόγο του Θεού και Τράπεζα Αγάπης. Το Σάββατο  18 Αυγούστου, μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας μαζί με τους δύο αδελφούς εργάτες από την Αθήνα ταξίδεψαν οδικώς στην Κορυτσά της Αλβανίας και παρευρεθήκαν στο Πνευματικό Συνέδριο όπου συμμετείχαν αδέλφια από την Αλβανία και την Ελλάδα. Μερικοί αδελφοί έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και άλλοι κάνανε ομολογίες για το πώς γνώρισαν τον Κύριο. Μετά το Πνευματικό Συνέδριο έγινε μια ωραία κοινωνία στο εξοχικό σπίτι ενός αδελφού με ύμνους και Τράπεζα Αγάπης. 
Επίσης μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας, συμμετείχαν στη δεύτερη περίοδο του 12ου Πνευματικού Συνέδριου της ΕΑΕΠ, από 6 έως 11 Αυγούστου, που έγινε στην Αράχωβα σε γνωστό ξενοδοχείο. Το κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν η εκζήτηση της ειρήνης και του αγιασμού. Ήταν ένα συνέδριο με μαθήματα από το λόγο του Θεού, προσευχές, ψαλμωδίες και αθλητικά παιχνίδια. Υπήρχε παρουσία Κυρίου και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Πνευματικό Συνέδριο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες: της Βέροιας (1/7), της Κηφισιάς (8/7), των Σερρών (15/7), της Κέρκυρας (22/7) και της Κοζάνης (29/7). 
Την Παρασκευή 13 Ιουλίου οι αδελφοί εργάτες του ευαγγελίου από την Αθήνα επισκέφτηκαν την Ήπειρο με πρώτο προορισμό την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Εκεί έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια. Το Σάββατο το πρωί έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων, ενώ το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα όπου μετά από την προσευχή έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και νέα από το ευαγγελιστικό τους έργο. Στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Κυριακή φύγανε για χωριό κοντά στην Άρτα όπου έγινε κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία και μετά αναχωρήσανε για Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)