Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, έγινε Πνευματικό Συνέδριο Νέων στην εκκλησία των Σερρών. Παραβρέθηκαν νέοι από την εκκλησία μας όπως και πολλοί νέοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε προσευχή, ακούστηκαν ομολογίες νέων πώς γνωρίσανε τον Χριστό στη ζωή τους όπως επίσης και οικοδομητικά μηνύματα από εργάτες του Κυρίου. Ήταν αισθητή η παρουσία του Θεού, και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.  Μετά το τέλος του συνεδρίου συμφάγαμε όλοι μαζί και έγινε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε συνέδριο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, έγινε μια ευλογημένη κοινωνία με αδέλφια από την Αθήνα και την Άρτα στο σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας, με προσευχές και μηνύματα από την Αγία Γραφή. Το Σάββατο (14/10), τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών εφημερίδων. Την Κυριακή μας επισκέφτηκαν στα Γιάννενα και κηρύξανε στην εκκλησία μας το λόγο του Θεού. Ο Κύριος να τους ευλογήσει και να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σ’ όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Την Πέμπτη (8/9) έγινε η καθιερωμένη επίσκεψη των αδερφών μας από την Αθήνα στο σπίτι αδερφής μας σε χωριό της Άρτας. Πραγματοποιήθηκε μια ευλογημένη συνάθροιση, με προσευχή, ύμνους και μηνύματα μέσα από την Αγία Γραφή. Την Παρασκευή (9/9), από τα αδέρφια μας έγινε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα και  το Σάββατο (10/9) είχαν στη Παραμυθιά Θεσπρωτίας, κατ’ οίκον  συνάθροιση και κοινωνία με αδέλφια. Την Κυριακή (11/9) κήρυξαν το λόγο του Θεού στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας και μετά επέστρεψαν στην Αθήνα.
Το Σάββατο (24/9), έγινε στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας,το πρώτο στην Ήπειρο  Πνευματικό Συνέδριο. Παρευρέθηκαν αρκετοί αδελφοί από Αθήνα, Βόλο, Βόνιτσα, Κοζάνη, Γιάννενα, Κέρκυρα και  Ηγουμενίτσα. Ήταν ένα όμορφο και ευλογημένο Συνέδριο με προσευχές, ομολογίες νέων και μηνύματα από διάφορους αδελφούς εργάτες. Όσοι  παραβρεθήκαμε ευλογηθήκαμε και υπήρχε παρουσία Θεού. Στο τέλος του Συνεδρίου, είχαμε Τράπεζα Αγάπης που συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Συνέδριο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 

Από 1 έως 20 Αυγούστου έγινε το 10ο Πνευματικό Συνέδριο της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής, στο Νεοχώρι Καρδίτσας, κοντά στη τεχνητή λίμνη Πλαστήρα. Πραγματοποιήθηκε σε τρεις εβδομαδιαίες περιόδους και συμμετείχαν αδελφοί από την εκκλησία μας. Ήταν ένα συνέδριο που στο πρόγραμμά του περίεχε προσευχή, κηρύγματα-μαθήματα και δοξολογία προς τον Θεό. Επίσης περιλάμβανε και ώρες με αθλητικές εκδηλώσεις και παιχνίδια. Η πλειοψηφία των συνέδρων ήταν νέοι απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετείχαν αρκετοί εργάτες της εκκλησίας μας. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το «μετά φόβου και τρόμου εργάζεστε την εαυτών σωτηρία» (Φιλιππησίους, β΄:12). Πιστεύουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες οικοδομήθηκαν πνευματικά και πήραν όμορφα μηνύματα. Ο Κύριος να ευλογεί όλα τα συνέδρια που γίνονται προς δόξα του ονόματός του. 
Στις 20 Αυγούστου έγινε το Αλβανικό Συνέδριο στη Κορυτσά της Αλβανίας, με την παρουσία αρκετών Ελλήνων αδελφών, κυρίως από εκκλησίες της Μακεδονίας, αλλά και από την εκκλησία μας. Το Αλβανικό Συνέδριο γίνεται κάθε χρόνο, ένα Σάββατο του Αυγούστου, εναλλάξ στα Τίρανα και στην Κορυτσά. Περιλάμβανε  ομολογίες, μηνύματα από εργάτες και προσευχή. Υπήρχε και μετάφραση από τα Αλβανικά στα Ελληνικά. Ο Κύριος να κάνει ευλογία στη γειτονική Αλβανία, να αποστείλει εργάτες και να ανοίξει νέες εκκλησίες.
Στις 27 Αυγούστου έγινε η 65η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχαν νέοι από την εκκλησία μας, από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας και από όλες σχεδόν τις εκκλησίες της Ελλάδος Έγιναν όμορφες ομολογίες νέων πως γνώρισαν τον Κύριο και ακούστηκαν μηνύματα εργατών. Υπήρχε έντονη η παρουσία του Θεού. Στις 8 το βράδυ έγινε ευαγγελιστική ομιλία στο Λευκό Πύργο, με ομολογίες, μηνύματα και μοίρασμα Καινών Διαθηκών και φυλλαδίων. Ο Κύριος να ευλογεί τη νεολαία Tου και να σώσει πολλές ψυχές. Αμήν!

 

Το Σάββατο 2 Ιουλίου έγινε Πνευματικό Συνέδριο στην εκκλησία της Κοζάνης. Συγκεντρώθηκαν αδελφοί από διάφορες εκκλησίες όπως από την Δράμα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα. Το θέμα που τέθηκε σαν μελέτη, ήταν ‘πώς θα γίνουμε οσμή ευωδίας στον Κύριο’ και επί του θέματος ήταν προσκεκλημένοι δυο αδελφοί εργάτες του Κυρίου από την Αθήνα, για να δώσουν απαντήσεις στις ερωτήσεις των αδελφών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προσευχή και ύστερα ακολούθησε συμμελέτη, με απορίες και απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και στο συναφές θέμα της πλήρωσης με Άγιο Πνεύμα. Έγινε ένα ευλογημένο Συνέδριο όπου όλοι ευλογηθήκαμε με την παρουσία του Κυρίου, τις απαντήσεις και την κοινωνία μετ’ αλλήλων που είχαμε με όλα τα αδέλφια. Ευχαριστούμε και τα αδέλφια της εκκλησίας της Κοζάνης για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία τους. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ήρθαν οι αδελφοί από την Αθήνα στο σπίτι αδελφής μας στην Άρτα στα πλαίσια της καθιερωμένης επίσκεψης που κάνουν για ευαγγελισμό στην Ήπειρο. Στην Άρτα είχαν μια ευλογημένη κοινωνία με προσευχή και συμμελέτη. Το Σάββατο 16 Ιουλίου έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Την Κυριακή πήγαν στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όπου είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων και μετά αναχωρήσανε για Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται για τη σωτηρία  ψυχών προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, μαζευτήκανε αδέλφια από την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, τον Άγιο Νικόλαο, τη Βόνιτσα, το Αγρίνιο, την Άρτα και από τα Ιωάννινα στο σπίτι ενός αδελφού στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Έγινε ευλογημένη συνάθροιση με προσευχή και συμμελέτη πάνω στο λόγο του Θεού όπου συζητήθηκαν διάφορες απορίες και προτάσεις για πνευματική αύξηση. Η κοινωνία συνεχίστηκε με Τράπεζα Αγάπης. 
Το Σάββατο 18 Ιουνίου μας επισκέφτηκαν τα αδέλφια μας από την Ηγουμενίτσα και αδέλφια από την Αθήνα. Μηνύματα από το λόγο του Θεού έφεραν ένας αδελφός από την Ηγουμενίτσα, ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και έκανε την ομολογία του ένας αδελφός μας από την Αθήνα. Είχαμε στο τέλος της εκκλησίας μια όμορφη κοινωνία, φάγαμε όλοι μαζί και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Έφεραν μηνύματα ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων, ένας αδελφός εργάτης από την Καβάλα και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Στο τέλος συμφάγαμε με τους αδελφούς και μάθαμε τα νέα τους. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 6 Μαΐου ήρθανε  στο Αγρίνιο, οι δύο αδελφοί εργάτες, μαζί με ένα αδελφό πρεσβύτερο και ένα άλλο αδελφό. Στο Αγρίνιο έκαναν ευαγγελιστικό έργο μοιράζοντας την εφημερίδα ‘Χριστιανισμός’ και Καινές Διαθήκες. Το βράδυ φιλοξενήθηκαν σε σπίτι αδελφών της εκκλησίας του Αγρινίου. Το πρωί του  Σαββάτου συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και το απόγευμα ήρθανε στα Γιάννενα όπου στην  συνάθροιση της εκκλησίας μας φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού και οι τέσσερις  αδελφοί. Μετά το τέλος της συνάθροισης είχαμε κοινωνία ‘μετ’ αλλήλων’ και μάθαμε τα νέα τους. Το πρωί της Κυριακής οι αδελφοί αναχώρησαν για το σπίτι  αδελφής μας σε χωριό της Άρτας, όπου είχαν συγκεντρωθεί  αδελφοί  και φίλοι από το χωριό και τις γύρω περιοχές. Ο αδελφός πρεσβύτερος ανέλαβε τη λειτουργία και τη Θεία Κοινωνία. Στη συνέχεια είχανε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων, συμφάγανε και ανταλλάξανε νέα. Ευχαριστούμε τον Θεό για όλους τους εργάτες Του και προσευχόμαστε ο Κύριος να αποστείλει περισσοτέρους διότι ‘ο μεν θερισμός πολύς, οι δε εργάται ολίγοι’ (Ματθαίος, θ΄: 37). Αμήν!

 

Στις 2 Απριλίου, Σάββατο, μας επισκέφθηκαν αδέρφια από Ηγουμενίτσα, Βόνιτσα, Αγρίνιο και Αθήνα. Έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού, ένας αδελφός από τη Βόνιτσα, δυο αδέλφια από την Αθήνα και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Μετά την συνάθροιση είχαμε ευλογημένη κοινωνία με τους αδελφούς. Το Σάββατο 23 Απριλίου έγινε η 64η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στο Αθλητικό Κέντρο Δαΐς, στην Αθήνα. Ήταν μια ευλογημένη Σύναξη με ομολογίες νέων , πως γνώρισαν τον Ιησού Χριστό, με μηνύματα από το λόγο του Θεού από διάφορους εργάτες, με πολύ δοξολογία και υμνωδία, και κυρίως με έντονη την παρουσία του Θεού. Από την εκκλησία μας έκανε την ομολογία του ένας αδελφός. Μετά την Σύναξη, το βράδυ, με συμμετοχή περίπου 200 νέων, έγινε ευαγγελιστικό έργο στην Πλατεία Μοναστηρακίου, με ομιλίες, μοίρασμα Καινών Διαθηκών, εφημερίδων, φυλλαδίων και μετά όλοι πήγαν στο Ηρώδειο όπου έψαλαν ύμνους. Ευχαριστούμε πολύ τον Θεό για αυτήν την ευλογημένη Σύναξη και προσευχόμαστε ο Κύριος να ευλογήσει την Ελλάδα και να προσθέσει και άλλες ψυχές στο βιβλίο της ζωής. Αμήν!

 

Την καθαρή Δευτέρα, 14 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στην εκκλησία της Κέρκυρας, ευλογημένη σύναξη με την παρουσία αδελφών και εργατών του Κυρίου από  τις εκκλησίες Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων, Βέροιας, Αιγίου, Σαλαμίνας, Πειραιά και Νίκαιας. Η συνάθροιση περιλάμβανε προσευχή, ύμνους, ομολογίες, μηνύματα από το λόγο του Θεού και χειροτονία ενός διακόνου της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και ενός πρεσβυτέρου της εκκλησίας της Κέρκυρας. Στο τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, ήρθαν αδέλφια από την Αθήνα με έναν αδελφό από το Αγρίνιο  και έγινε η καθιερωμένη συνάθροιση στο σπίτι αδελφής μας στο χωριό έξω από την Άρτα. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα, Πρέβεζα και Παραμυθιά Θεσπρωτίας μοίρασαν Καινές Διαθήκες και εφημερίδες, μεταδίδοντας το μήνυμα της σωτηρίας που δίνει ο Κύριος Ιησούς. Την Κυριακή 20 Μαρτίου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και έφεραν μηνύματα  από το λόγο τρία αδέλφια από την Αθήνα. Στο τέλος, είχαμε κοινωνία και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Προσευχόμαστε ο Κύριος να κάνει χάρη ώστε να σωθούν πολλές ψυχές στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)