Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Είχαμε ευλογημένη και εποικοδομητική κοινωνία. Μηνύματα από το λόγο του Θεού φέρανε δύο αδελφοί από την εκκλησία των Ιωαννίνων και οι υπεύθυνοι των δύο εκκλησιών. Στη συνέχεια συμφάγαμε και μοιραστήκαμε τα νέα μας. 

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου έγινε η καθιερωμένη συγκέντρωση που γίνεται συνήθως κάθε μήνα στο σπίτι αδελφής μας σε χωριό της Άρτας. Μαζευτήκανε αδέλφια από Αθήνα, από Άρτα και τα περίχωρα, σε μια όμορφη κοινωνία αγάπης με προσευχή, μηνύματα από το λόγο του Θεού και Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγανε και ανταλλάξανε νέα. Το πρωί του Σαββάτου, τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα και το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα. Οι αδελφοί επισκέπτες από Αθήνα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα και Πύργο Ηλείας φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης και ανταλλάξαμε νέα.

Την Κυριακή, τα αδέλφια από την Αθήνα πήγανε σε χωριό κοντά στην Άρτα όπου με τη συμμετοχή πρεσβυτέρου από τη Κέρκυρα, διακόνου από τη Πρέβεζα και άλλων αδελφών πραγματοποιήθηκε κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία.  Ο Κύριος να ευλογεί τους εργάτες που κοπιάζουν και να αυξήσει το έργο Του εδώ στην Ήπειρο, σ’ όλη τη χώρα μας και σ’ όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, τα αδέλφια εργάτες από την Αθήνα μαζί με άλλους αδελφούς άρχισαν την επίσκεψή τους στην Ήπειρο από  το σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας. Είχανε μια όμορφη κοινωνία με προσευχή, κοινωνία μεταξύ τους και με μηνύματα από το λόγο του Θεού. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, οι επισκέπτες αδελφοί, κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα και στη Πρέβεζα, μοιράζοντας Καινές Διαθήκες και χριστιανικές εφημερίδες. Το βράδυ του Σαββάτου, μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα  μαζί με  αδέλφια από την  εκκλησία της Ηγουμενίτσας, που κάνουμε εναλλάξ επισκέψεις μαζί τους. Στη συνάθροιση επίσης παραβρέθηκαν, ένας αδελφός πρεσβύτερος μαζί με άλλους αδελφούς από την Αθήνα, ένας αδελφός διάκονος από τη Πρέβεζα και ένας αδελφός εργάτης του Κυρίου με τη σύζυγό του από την εκκλησία της Μυτιλήνης. Από τους επισκέπτες αδελφούς, ένας έκανε την ομολογία του και άλλοι έφεραν οικοδομητικά μηνύματα από τον λόγο του Θεού. Μετά το τέλος της εκκλησίας, είχαμε Τράπεζα Αγάπης, όπου σε μια ευλογημένη κοινωνία συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Στην Κυριακάτικη λειτουργία της εκκλησίας, φέρανε από ένα μήνυμα ο αδελφός από τη Μυτιλήνη, ένας αδελφός εργάτης από την Αθήνα και ο αδελφός πρεσβύτερος. Μετά είχαμε μια όμορφη κοινωνία και στη συνέχεια αποχαιρετήσαμε τα αδέλφια που επέστρεψαν στην Αθήνα. Ο Κύριος να τους ευλογεί για το έργο που κάνουν και να ευλογήσει το έργο Του, στην Ήπειρο, στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, έγινε Πνευματικό Συνέδριο Νέων στην εκκλησία των Σερρών. Παραβρέθηκαν νέοι από την εκκλησία μας όπως και πολλοί νέοι από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε προσευχή, ακούστηκαν ομολογίες νέων πώς γνωρίσανε τον Χριστό στη ζωή τους όπως επίσης και οικοδομητικά μηνύματα από εργάτες του Κυρίου. Ήταν αισθητή η παρουσία του Θεού, και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.  Μετά το τέλος του συνεδρίου συμφάγαμε όλοι μαζί και έγινε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε συνέδριο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, έγινε μια ευλογημένη κοινωνία με αδέλφια από την Αθήνα και την Άρτα στο σπίτι της αδελφής μας στο χωριό της Άρτας, με προσευχές και μηνύματα από την Αγία Γραφή. Το Σάββατο (14/10), τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα, Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και χριστιανικών εφημερίδων. Την Κυριακή μας επισκέφτηκαν στα Γιάννενα και κηρύξανε στην εκκλησία μας το λόγο του Θεού. Ο Κύριος να τους ευλογήσει και να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σ’ όλο το κόσμο. Αμήν!

 

Την Πέμπτη (8/9) έγινε η καθιερωμένη επίσκεψη των αδερφών μας από την Αθήνα στο σπίτι αδερφής μας σε χωριό της Άρτας. Πραγματοποιήθηκε μια ευλογημένη συνάθροιση, με προσευχή, ύμνους και μηνύματα μέσα από την Αγία Γραφή. Την Παρασκευή (9/9), από τα αδέρφια μας έγινε ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα και  το Σάββατο (10/9) είχαν στη Παραμυθιά Θεσπρωτίας, κατ’ οίκον  συνάθροιση και κοινωνία με αδέλφια. Την Κυριακή (11/9) κήρυξαν το λόγο του Θεού στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας και μετά επέστρεψαν στην Αθήνα.
Το Σάββατο (24/9), έγινε στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας,το πρώτο στην Ήπειρο  Πνευματικό Συνέδριο. Παρευρέθηκαν αρκετοί αδελφοί από Αθήνα, Βόλο, Βόνιτσα, Κοζάνη, Γιάννενα, Κέρκυρα και  Ηγουμενίτσα. Ήταν ένα όμορφο και ευλογημένο Συνέδριο με προσευχές, ομολογίες νέων και μηνύματα από διάφορους αδελφούς εργάτες. Όσοι  παραβρεθήκαμε ευλογηθήκαμε και υπήρχε παρουσία Θεού. Στο τέλος του Συνεδρίου, είχαμε Τράπεζα Αγάπης που συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Συνέδριο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 

Από 1 έως 20 Αυγούστου έγινε το 10ο Πνευματικό Συνέδριο της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής, στο Νεοχώρι Καρδίτσας, κοντά στη τεχνητή λίμνη Πλαστήρα. Πραγματοποιήθηκε σε τρεις εβδομαδιαίες περιόδους και συμμετείχαν αδελφοί από την εκκλησία μας. Ήταν ένα συνέδριο που στο πρόγραμμά του περίεχε προσευχή, κηρύγματα-μαθήματα και δοξολογία προς τον Θεό. Επίσης περιλάμβανε και ώρες με αθλητικές εκδηλώσεις και παιχνίδια. Η πλειοψηφία των συνέδρων ήταν νέοι απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετείχαν αρκετοί εργάτες της εκκλησίας μας. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν το «μετά φόβου και τρόμου εργάζεστε την εαυτών σωτηρία» (Φιλιππησίους, β΄:12). Πιστεύουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες οικοδομήθηκαν πνευματικά και πήραν όμορφα μηνύματα. Ο Κύριος να ευλογεί όλα τα συνέδρια που γίνονται προς δόξα του ονόματός του. 
Στις 20 Αυγούστου έγινε το Αλβανικό Συνέδριο στη Κορυτσά της Αλβανίας, με την παρουσία αρκετών Ελλήνων αδελφών, κυρίως από εκκλησίες της Μακεδονίας, αλλά και από την εκκλησία μας. Το Αλβανικό Συνέδριο γίνεται κάθε χρόνο, ένα Σάββατο του Αυγούστου, εναλλάξ στα Τίρανα και στην Κορυτσά. Περιλάμβανε  ομολογίες, μηνύματα από εργάτες και προσευχή. Υπήρχε και μετάφραση από τα Αλβανικά στα Ελληνικά. Ο Κύριος να κάνει ευλογία στη γειτονική Αλβανία, να αποστείλει εργάτες και να ανοίξει νέες εκκλησίες.
Στις 27 Αυγούστου έγινε η 65η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου στη Θεσσαλονίκη. Συμμετείχαν νέοι από την εκκλησία μας, από την εκκλησία της Ηγουμενίτσας και από όλες σχεδόν τις εκκλησίες της Ελλάδος Έγιναν όμορφες ομολογίες νέων πως γνώρισαν τον Κύριο και ακούστηκαν μηνύματα εργατών. Υπήρχε έντονη η παρουσία του Θεού. Στις 8 το βράδυ έγινε ευαγγελιστική ομιλία στο Λευκό Πύργο, με ομολογίες, μηνύματα και μοίρασμα Καινών Διαθηκών και φυλλαδίων. Ο Κύριος να ευλογεί τη νεολαία Tου και να σώσει πολλές ψυχές. Αμήν!

 

Το Σάββατο 2 Ιουλίου έγινε Πνευματικό Συνέδριο στην εκκλησία της Κοζάνης. Συγκεντρώθηκαν αδελφοί από διάφορες εκκλησίες όπως από την Δράμα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Πτολεμαΐδα, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα. Το θέμα που τέθηκε σαν μελέτη, ήταν ‘πώς θα γίνουμε οσμή ευωδίας στον Κύριο’ και επί του θέματος ήταν προσκεκλημένοι δυο αδελφοί εργάτες του Κυρίου από την Αθήνα, για να δώσουν απαντήσεις στις ερωτήσεις των αδελφών. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προσευχή και ύστερα ακολούθησε συμμελέτη, με απορίες και απαντήσεις στο συγκεκριμένο θέμα αλλά και στο συναφές θέμα της πλήρωσης με Άγιο Πνεύμα. Έγινε ένα ευλογημένο Συνέδριο όπου όλοι ευλογηθήκαμε με την παρουσία του Κυρίου, τις απαντήσεις και την κοινωνία μετ’ αλλήλων που είχαμε με όλα τα αδέλφια. Ευχαριστούμε και τα αδέλφια της εκκλησίας της Κοζάνης για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία τους. Την Παρασκευή 15 Ιουλίου, ήρθαν οι αδελφοί από την Αθήνα στο σπίτι αδελφής μας στην Άρτα στα πλαίσια της καθιερωμένης επίσκεψης που κάνουν για ευαγγελισμό στην Ήπειρο. Στην Άρτα είχαν μια ευλογημένη κοινωνία με προσευχή και συμμελέτη. Το Σάββατο 16 Ιουλίου έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Πρέβεζα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Την Κυριακή πήγαν στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας, όπου είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων και μετά αναχωρήσανε για Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται για τη σωτηρία  ψυχών προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 

Το Σάββατο 11 Ιουνίου, μαζευτήκανε αδέλφια από την Αθήνα, την Ηγουμενίτσα, τον Άγιο Νικόλαο, τη Βόνιτσα, το Αγρίνιο, την Άρτα και από τα Ιωάννινα στο σπίτι ενός αδελφού στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Έγινε ευλογημένη συνάθροιση με προσευχή και συμμελέτη πάνω στο λόγο του Θεού όπου συζητήθηκαν διάφορες απορίες και προτάσεις για πνευματική αύξηση. Η κοινωνία συνεχίστηκε με Τράπεζα Αγάπης. 
Το Σάββατο 18 Ιουνίου μας επισκέφτηκαν τα αδέλφια μας από την Ηγουμενίτσα και αδέλφια από την Αθήνα. Μηνύματα από το λόγο του Θεού έφεραν ένας αδελφός από την Ηγουμενίτσα, ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας και έκανε την ομολογία του ένας αδελφός μας από την Αθήνα. Είχαμε στο τέλος της εκκλησίας μια όμορφη κοινωνία, φάγαμε όλοι μαζί και μάθαμε τα νέα των αδελφών. 
Την Πέμπτη 30 Ιουνίου, επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Έφεραν μηνύματα ο υπεύθυνος της εκκλησίας των Ιωαννίνων, ένας αδελφός εργάτης από την Καβάλα και ο υπεύθυνος της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Στο τέλος συμφάγαμε με τους αδελφούς και μάθαμε τα νέα τους. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 6 Μαΐου ήρθανε  στο Αγρίνιο, οι δύο αδελφοί εργάτες, μαζί με ένα αδελφό πρεσβύτερο και ένα άλλο αδελφό. Στο Αγρίνιο έκαναν ευαγγελιστικό έργο μοιράζοντας την εφημερίδα ‘Χριστιανισμός’ και Καινές Διαθήκες. Το βράδυ φιλοξενήθηκαν σε σπίτι αδελφών της εκκλησίας του Αγρινίου. Το πρωί του  Σαββάτου συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και το απόγευμα ήρθανε στα Γιάννενα όπου στην  συνάθροιση της εκκλησίας μας φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού και οι τέσσερις  αδελφοί. Μετά το τέλος της συνάθροισης είχαμε κοινωνία ‘μετ’ αλλήλων’ και μάθαμε τα νέα τους. Το πρωί της Κυριακής οι αδελφοί αναχώρησαν για το σπίτι  αδελφής μας σε χωριό της Άρτας, όπου είχαν συγκεντρωθεί  αδελφοί  και φίλοι από το χωριό και τις γύρω περιοχές. Ο αδελφός πρεσβύτερος ανέλαβε τη λειτουργία και τη Θεία Κοινωνία. Στη συνέχεια είχανε μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων, συμφάγανε και ανταλλάξανε νέα. Ευχαριστούμε τον Θεό για όλους τους εργάτες Του και προσευχόμαστε ο Κύριος να αποστείλει περισσοτέρους διότι ‘ο μεν θερισμός πολύς, οι δε εργάται ολίγοι’ (Ματθαίος, θ΄: 37). Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Όσοι δε εδέχθησαν αυτόν, εις αυτούς έδωκεν εξουσίαν να γείνωσι τέκνα Θεού, εις τους πιστεύοντας εις το όνομα αυτού· οίτινες ουχί εξ αιμάτων ουδέ εκ θελήματος σαρκός ουδέ εκ θελήματος ανδρός, αλλ' εκ Θεού εγεννήθησαν. (Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιον α' 12)