Στις 8/12 τα αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν μια οικογένεια στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και είχαν μια όμορφη κοινωνία μετ’ αλλήλων με προσευχή και μηνύματα από την Αγία Γραφή. Την επόμενη μέρα έκαναν ευαγγελισμό σε  Φιλιππιάδα Πρεβέζης και στο Νοσοκομείο της Άρτας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου τα αδέλφια από Αθήνα με αδέλφια από Ηγουμενίτσα επισκέφτηκαν την εκκλησία στα Γιάννενα, έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού, μετά είχαμε τράπεζα Αγάπης, συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο του στην Ήπειρο, στην Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Μαζί με μας είχαν έρθει και γνωστά αδέλφια από την Αθήνα που επιμελούνται το ευαγγελιστικό έργο στην Ήπειρο. Mιλήσανε αδελφοί από την Αθήνα και ένας αδελφός από τα Γιάννενα. Στο τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων όπου συμφάγαμε στην εκκλησία και μάθαμε νέα των αδελφών. Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ ήρθαν στα Γιάννενα και μιλήσανε στην εκκλησία μας. Μετά είχαμε μια ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων.
Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου αναχώρησε στον Κύριο ο αδελφός μας Λεωνίδας (Λούης) Φέγγος σε ηλικία 89 ετών. Ο αδελφός μας Λεωνίδας ήταν δούλος του Θεού και τον οποίο ο Κύριος τον χρησιμοποίησε ώστε η εκκλησία της ΕΑΕΠ να ακολουθεί το λόγο του Θεού όπως είναι γραμμένος  στην Καινή Διαθήκη. Ήταν ποιμένας επί σειρά ετών στην κεντρική εκκλησία της ΕΑΕΠ Αθηνών μέχρι το 2002 και μετά ασχολήθηκε με το αποστολικό έργο. Είχε την επιμέλεια της εφημερίδας ‘Χριστιανισμός’ και πρωινή εκπομπή στο ραδιοφωνικό σταθμό ‘Χριστιανισμός’ της Αθήνας. Ο αδελφός μας Λεωνίδας ήταν παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ηλικίες, γιατί αφιερώθηκε στο έργο του Κυρίου από νέος και κράτησε ανόθευτη τη διδασκαλία του λόγου του Θεού κηρύττοντας την ορθοτόμηση και την ορθοπόδηση του λόγου του Θεού. Τώρα αναπαύεται κοντά στον Κύριο και προσευχόμαστε ο Κύριος να σηκώσει και άλλους εργάτες σαν  τον αδελφό μας. Αμήν!

 

Όπως κάθε μήνα έτσι και την Παρασκευή 6/10 ήρθαν αδέλφια μας από την Αθήνα και έκαναν ευαγγελιστικό έργο με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων,  σε Άρτα και Αμφιλοχία και το Σάββατο 7/10 στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν δυο αδέλφια στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και έφεραν μηνύματα από το λόγο του Κυρίου και μετά είχαμε κοινωνία και μάθαμε τα νέα τους.   Την Παρασκευή 13/10 πήγαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, καθώς κι αδέρφια από άλλα μέρη, και ο ποιμένας της εκκλησίας της Κηφισιάς μαζί με ένα άλλο αδελφό επισκέπτη έφεραν μηνύματα από το λόγο του Κυρίου και έπειτα έγινε μάθημα με ερωτήσεις και απαντήσεις. Τέλος είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων, συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών. Στις 14/10 μας επισκέφτηκαν στα Γιάννενα δυο αδέλφια εργάτες από την Αθήνα, έφεραν μηνύματα από το λόγο του Κυρίου και είχαμε μια όμορφη κοινωνία με παρουσία πολλών αδελφών επισκεπτών. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Τετάρτη 6/9 επισκέφθηκαν την Ήπειρο αδέλφια από την Αθήνα, με σκοπό τον ευαγγελισμό ψυχών. O ευαγγελισμός έγινε την Πέμπτη 7/9 σε Πρέβεζα και Αμφιλοχία με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το Σάββατο 9/9 τα αδέρφια μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία στα Γιάννενα, όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού μαζί με άλλους αδελφούς επισκέπτες. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης, συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα όλων των αδελφών επισκεπτών. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο του στην Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα!
Το Σάββατο 23/9 έγινε Πνευματικό Συνέδριο στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Μαζευτήκαμε πολλά αδέλφια από Κέρκυρα, Βέροια, Ηγουμενίτσα, Γιάννενα και από την Αθήνα. Ήταν ένα όμορφο και οικοδομητικό συνέδριο με μηνύματα εργατών, ομολογία και θέμα συζήτησης «ο καρπός της συγχώρεσης». Τέθηκαν ερωτήσεις και δόθηκαν απαντήσεις πάνω στο θέμα, και λάβαμε μηνύματα ουράνια. Είχαμε επίσης ένα διάλλειμα στο οποίο είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων, ανταλλάξαμε νέα με τα αδέλφια και συμφάγαμε τα εδέσματα που μας ετοίμασαν. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε συνέδριο και συνάθροιση που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Από 30/7 έως 12/8 πραγματοποιήθηκε το 11ο Πνευματικό Συνέδριο της Ε.Α.Ε.Π. σε δύο περιόδους, στην Αράχωβα του Ν. Βοιωτίας. Αδέλφια από την εκκλησία μας, έλαβαν μέρος στη δεύτερη περίοδο, από το βράδυ της 6ης έως το μεσημέρι της 12ης Αυγούστου. Κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων, η πλειοψηφία των οποίων ήταν νέοι, έγινε μεγάλη ευλογία. Στις 19/8 πραγματοποιήθηκε Πνευματικό Συνέδριο και στα Τίρανα της Αλβανίας. Ήταν ένα ευλογημένο συνέδριο με συμμετοχή πολλών Αλβανών αδελφών και λίγων Ελλήνων, με παρουσία Κυρίου, μηνύματα από το λόγο, ομολογίες και προσευχές. Παραβρέθηκαν αδέλφια από την εκκλησία μας και είχαμε την χαρά να ανταλλάξουμε νέα με τα εκεί αδέλφια μας. Στις 26/8 έγινε στην εκκλησία μας τοπική σύναξη εργατών. Παραβρέθηκαν εργάτες από τις εκκλησίες Κέρκυρας, Βέροιας, Κοζάνης, Ηγουμενίτσας και Αγίου Νικολάου Βόνιτσας. Στη συνάθροιση της εκκλησίας που ακολούθησε, μερικοί από τους εργάτες έφεραν μηνύματα και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων.  Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, στη γειτονική Αλβανία, να ανοίξει νέες εκκλησίες και να αποστείλει εργάτες για το έργο Του. Αμήν!

 

Την Παρασκευή 21 Ιουλίου, έγινε ευλογημένη συνάθροιση όπως σχεδόν κάθε μήνα, στο χωριό της Άρτας, στο σπίτι αδελφής μας. Ήρθαν αδέλφια από την Αθήνα, από τα Γιάννενα, την Άρτα και τις γύρω περιοχές. Έγινε προσευχή, και μετά όσοι μπορούσαν είπαν μηνύματα από το λόγο του Θεού ή εμπειρίες. Μετά ακολούθησε συζήτηση Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο  τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στους Φιλιάτες και Παραμυθιά Θεσπρωτίας, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Επίσης επισκέφτηκαν κάποιες ψυχές που είχαν ανάγκη να ακούσουν το μήνυμα του ευαγγελίου. Την Κυριακή (23/7) έγινε Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό κοντά στην Άρτα όπου συγκεντρώθηκαν  αδελφοί από την Άρτα και τις γύρω περιοχές και οι Αθηναίοι αδελφοί επισκέπτες. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο που γίνεται στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 

Την Παρασκευή, 23/6 ξεκίνησε η επίσκεψη των αδελφών μας από την Αθήνα και το απόγευμα, μαζί με αδελφούς και φίλους από τις γύρω περιοχές, έκαναν συνάθροιση στο σπίτι  αδελφής μας σε  χωριό κοντά στην Άρτα, με προσευχή και μηνύματα από το λόγο του Θεού. Το Σάββατο, 24/6 έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Βόνιτσα και Πρέβεζα, ενώ το βράδυ μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα, όπου πραγματοποιήθηκε μία ευλογημένη πνευματική σύναξη, με παρουσία πολλών αδελφών από διάφορες εκκλησίες που είχαμε προσκαλέσει. Ήρθαν αδέλφια από Βέροια, Κοζάνη, Γρεβενά, Ηγουμενίτσα, Αγρίνιο,  Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας, Πρέβεζα, Κέρκυρα και  Αθήνα. Πολλοί αδελφοί μίλησαν και έφεραν οικοδομητικά μηνύματα από το λόγο του Θεού και ομολογίες. Στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης και κοινωνία μετ’ αλλήλων.
Τη Κυριακή 25/6, πραγματοποιήθηκε η μηνιαία κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία, σε χωριό της Άρτας, την οποία ανέλαβε πρεσβύτερος από την εκκλησία της Κέρκυρας.  Ο Κύριος να ευλογεί κάθε συνάθροιση που γίνεται στο Άγιο όνομά Του. Αμήν!

 

Στις 19 Μαΐου ημέρα Παρασκευή έγινε ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι της αδελφής μας, στο χωριό της Άρτας, με τη συμμετοχή αδελφών και φίλων από την Αθήνα, το Αγρίνιο, τα Γιάννενα, την Άρτα και τις γύρω περιοχές. Η συνάθροιση περιλάμβανε  προσευχή, υμνωδία, μηνύματα από την Αγία Γραφή και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το Σάββατο 20 Μαΐου τα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα, το απόγευμα του Σαββάτου επισκέφθηκαν αδέλφια στα Γιάννενα και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μαζί τους. Την Κυριακή πήγαν σε χωριό της Άρτας, στην κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία που γίνεται μια φορά τον μήνα και μετά επιστρέψανε στην Αθήνα.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου επισκεφτήκαμε τα αδέλφια μας στην Ηγουμενίτσα. Μετά την προσευχή φέρανε γραφικά μηνύματα δυο αδέλφια από τα Γιάννενα και στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε με τα αδέλφια και ανταλλάξαμε νέα. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του στην Ήπειρο, σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)