Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες: Κοζάνης (2/12), Αρτέμιδας (Λούτσας) Αττικής (9/12),  Βέροιας (16/12),  Κέρκυρας (23/12) και Σερρών (30/12). 
Στις 14/12 αδέλφια μας από την Αθήνα επισκέφτηκαν χωριό της Άρτας, είχανε κοινωνία σε σπίτι αδελφής μας, το πρωινό του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα, το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία στα Γιάννενα όπου δυο αδέλφια φέρανε μηνύματα  από το λόγο του Θεού. Μετά συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. Στη συνέχεια μετέβησαν στο χωριό της Άρτας, όπου  την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ανά μήνα Κυριακάτικη λειτουργία με συμμετοχή αδελφών και φίλων από τις γύρω περιοχές.
Στις 22 Δεκεμβρίου, όπως και κάθε μήνα, μερικά αδέλφια της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, με μοίρασμα εφημερίδων και Καινών Διαθηκών, μιλώντας για τον Ιησού Χριστό σε όσους ενδιαφέρονται για το σωτήριο μήνυμα του ευαγγελίου. Το συγκεκριμένο ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα έχει ξεκινήσει εδώ και πάνω από ένα χρόνο και προσευχόμαστε ο Κύριος να το ευλογήσει, όπως και κάθε ευαγγελιστικό έργο  που γίνεται στη χώρα μας, στη γειτονική Αλβανία και σε όλο τον κόσμο. Αμήν.

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Βέροιας (4/11), των Σερρών (11/11), της  Κοζάνης (18/11) και της Καλαμάτας (25/11). Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, οι αδελφοί εργάτες  από την Αθήνα που επισκέπτονται  κάθε μήνα για ευαγγελιστικό έργο μέρη της Ηπείρου και του νομού Αιτωλοακαρνανίας, έκαναν μια πρώτη στάση στο Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας και είχαν μια όμορφη κοινωνία με τα λίγα αδέλφια που βρίσκονται εκεί. Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου έκαναν το πρωί ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Ηγουμενίτσας, ενώ το βράδυ του Σαββάτου μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας και έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης, όπου συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με τον Κύριο. Στη συνέχεια φύγανε για χωριό της Άρτας, όπου  την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία με συμμετοχή αδελφών και φίλων από τις γύρω περιοχές. Ο Θεός να ευλογεί και να αυξάνει κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες  της Βέροιας (7/10), της  Κέρκυρας (14/10), της Κοζάνης (21/10) και διάκονος από την εκκλησία της Κέρκυρας (28/10). 
Το Σάββατο 6 Οκτωβρίου έγινε Πανηπειρωτική Σύναξη στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας, με τη συμμετοχή των προϊσταμένων της συνόδου της εκκλησίας μας. Ήταν μια ευλογημένη σύναξη όπου εκτός από Ηπειρώτες αδελφούς συμμετείχαν και αδελφοί από τις εκκλησίες της Κέρκυρας και του Αγίου Νικολάου Αιτ/νιας. Το πρώτο μέρος (10:00π.μ.-2:00μ.μ.) περιλάμβανε προσευχή, ομολογίες και μηνύματα αδελφών εργατών. Ακολούθησε διάλειμμα με φαγητό και κοινωνία μετ’ αλλήλων, ενώ το δεύτερο μέρος της σύναξης (4:00μ.μ.-6:00μ.μ.) περιλάμβανε ερωτήσεις στις οποίες απαντούσαν οι αδελφοί  ποιμένες των εκκλησιών της Αθήνας και της Κέρκυρας. 
Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου τα αδέλφια από την Αθήνα που επιμελούνται το ευαγγελιστικό έργο στην Ήπειρο και στην Αιτωλοακαρνανία, έκαναν μια πρώτη στάση σε χωριό της Άρτας, σε σπίτι αδελφών, όπου είχαν μια οικοδομητική κοινωνία μεταξύ τους. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ του Σαββάτου επισκέφτηκαν την εκκλησία μας στα Γιάννενα και φέρανε από ένα μήνυμα. Μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων, συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα και πνευματικές εμπειρίες. Στη συνέχεια αναχωρήσανε για το χωριό κοντά στην Άρτα, όπου το πρωί της Κυριακής  πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία με την συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές.
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε σύναξη και έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (2/9 και 16/9), της  Κοζάνης (9/9), των Σερρών (23/9)  και της Ηγουμενίτσας (30/9). 
Την Παρασκευή 21/9 αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν την Ήπειρο, ξεκινώντας από την Άρτα έκαναν ευαγγελιστικό έργο με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Την επόμενη μέρα, Σάββατο, πήγαν στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας κάνοντας και εκεί ευαγγελιστικό έργο. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα και φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και συμφάγαμε. Μετά αναχωρήσανε για το χωριό κοντά στην Άρτα, όπου το πρωί της Κυριακής  πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία με την συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές.
Το Σάββατο 29/9 μας επισκέφτηκαν αδέλφια από την Ηγουμενίτσα. Φέρανε τον λόγο του Θεού δυο εν Χριστώ αδέλφια μας και μετά είχαμε Τράπεζα Αγάπης με κοινωνία μετ’ αλλήλων. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Αυγούστου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες  της Κέρκυρας (5/8),  του Ασπρόπυργου (12/8), της Ηγουμενίτσας (19/8)  και  Μπιτιχάιμ Γερμανίας (26/8). 
Την Πέμπτη 16 Αυγούστου, αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία  και την Ήπειρο, αυτή τη φορά είχαν μια ωραία κοινωνία με αδέλφια στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας. Την επόμενη μέρα Παρασκευή, το πρωί έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ της ίδιας μέρας είχαν μια ευλογημένη συνάθροιση στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας με τα εκεί αδέλφια, με προσευχή, μηνύματα  από το λόγο του Θεού και Τράπεζα Αγάπης. Το Σάββατο  18 Αυγούστου, μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας μαζί με τους δύο αδελφούς εργάτες από την Αθήνα ταξίδεψαν οδικώς στην Κορυτσά της Αλβανίας και παρευρεθήκαν στο Πνευματικό Συνέδριο όπου συμμετείχαν αδέλφια από την Αλβανία και την Ελλάδα. Μερικοί αδελφοί έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και άλλοι κάνανε ομολογίες για το πώς γνώρισαν τον Κύριο. Μετά το Πνευματικό Συνέδριο έγινε μια ωραία κοινωνία στο εξοχικό σπίτι ενός αδελφού με ύμνους και Τράπεζα Αγάπης. 
Επίσης μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας, συμμετείχαν στη δεύτερη περίοδο του 12ου Πνευματικού Συνέδριου της ΕΑΕΠ, από 6 έως 11 Αυγούστου, που έγινε στην Αράχωβα σε γνωστό ξενοδοχείο. Το κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν η εκζήτηση της ειρήνης και του αγιασμού. Ήταν ένα συνέδριο με μαθήματα από το λόγο του Θεού, προσευχές, ψαλμωδίες και αθλητικά παιχνίδια. Υπήρχε παρουσία Κυρίου και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Πνευματικό Συνέδριο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες: της Βέροιας (1/7), της Κηφισιάς (8/7), των Σερρών (15/7), της Κέρκυρας (22/7) και της Κοζάνης (29/7). 
Την Παρασκευή 13 Ιουλίου οι αδελφοί εργάτες του ευαγγελίου από την Αθήνα επισκέφτηκαν την Ήπειρο με πρώτο προορισμό την εκκλησία της Ηγουμενίτσας. Εκεί έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια. Το Σάββατο το πρωί έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων, ενώ το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα όπου μετά από την προσευχή έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και νέα από το ευαγγελιστικό τους έργο. Στη συνέχεια είχαμε Τράπεζα Αγάπης και κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Κυριακή φύγανε για χωριό κοντά στην Άρτα όπου έγινε κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία και μετά αναχωρήσανε για Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

 

Τις Κυριακές του Ιουνίου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες : Σερρών (3/6), Κέρκυρας (10/6 και 24/6)  και  Κοζάνης (17/6). 
Την Παρασκευή 22/6 πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας το 3ο μάθημα με θέμα την οικογένεια. Την επιμέλεια των μαθημάτων την έχουν αναλάβει οι υπεύθυνοι των εκκλησιών Ηγουμενίτσας και Κέρκυρας. Μετά την προσευχή, ακολούθησε ένας πρόλογος από τα αδέλφια και στη συνέχεια έγιναν ερωτήσεις, δόθηκαν οι ανάλογες απαντήσεις και όλα έγιναν προς πνευματική οικοδομή όλων μας. Μετά το μάθημα είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου μάθαμε νέα από τα αδέλφια που παραβρέθηκαν από διάφορα μέρη. Ο Κύριος να ευλογεί όλες  τις παρόμοιες συνάξεις και μαθήματα όπου και όταν γίνονται!
Επίσης την Παρασκευή 22/6, ήρθαν αδέλφια από την Αθήνα και το πρωί έκαναν  ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα. Το βράδυ παρευρέθηκαν στο μάθημα που έγινε στην εκκλησία της Ηγουμενίτσας, ενώ το Σάββατο 23/6, μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα όπου φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε νέα τους. Την Κυριακή πήγαν σε χωριό κοντά στη Άρτα όπου πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Μαΐου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της  Κοζάνης (6/5), της Κέρκυρας (13 και 27/5)  και της Βέροιας (20/5). 
Την Παρασκευή 18/5 αδέλφια μας από την Αθήνα, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Ηγουμενίτσα, μοίρασαν Καινές Διαθήκες και εφημερίδες και το βράδυ πήγαν στην συνάθροιση της εκκλησίας, όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού και είχαν κοινωνία με τα αδέλφια. Το Σάββατο συνεχίσανε το ευαγγελιστικό έργο στην Ηγουμενίτσα και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα όπου έφεραν οικοδομητικά μηνύματα δυο από τους επισκέπτες αδελφούς. Μετά είχαμε κοινωνία με τα αδέλφια και μάθαμε τα νέα τους. Την Κυριακή πήγαν σε χωριό κοντά στη Άρτα όπου πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία. 
Το Σάββατο 26/5 έγινε η 2η συμμελέτη με θέματα σχετικά κυρίως με την οικογένεια, στην εκκλησία μας στα Γιάννενα. Τέθηκαν ερωτήσεις και απορίες, αναφέρθηκαν εμπειρίες και τοποθετήσεις και δόθηκαν οι σχετικές απαντήσεις. Μετά τη συμμελέτη είχαμε Τράπεζα Αγάπης όπου συμφάγαμε και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Όλοι φύγαμε ευλογημένοι μετά την συνάθροιση που είχαμε. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)