Τις Κυριακές του Μαΐου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (1/5 και 29/5), της Κέρκυρας (8/5 και 22/5) και της Κοζάνης (15/5).

Την Δευτέρα 2 Μαΐου, πολλά αδέλφια από διάφορα μέρη των νομών της Ηπείρου, της Αιτωλοακαρνανίας και της Λευκάδας συγκεντρωθήκαμε στο σπίτι ενός αδελφού, σε χωριό κοντά στην Παραμυθιά. Είχαμε την ευκαιρία, λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς αυτή τη μέρα,  να βρεθούμε όλοι μαζί και να έχουμε όμορφη κοινωνία, με Τράπεζα Αγάπης και προσευχή.

Την Παρασκευή 6 Μαΐου αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται για πολλά χρόνια την Ήπειρο και Αιτωλοακαρνανία, αυτή την φορά έκαναν μια στάση για ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Το Σάββατο 7 Μαΐου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας και το βράδυ του Σαββάτου, μετά από την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από το λόγο του Θεού στην εκκλησία μας. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα. Την Κυριακή τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στην κατ’ οίκον συνάθροιση στο χωριό της Άρτας.

Το Σάββατο 21 Μαΐου 4 αδελφοί εργάτες από την Αθήνα που και αυτοί βοηθάνε στο έργο του Κυρίου στα μέρη μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας. Το απόγευμα του Σαββάτου, ήλθαν στη πόλη μας και έκαναν μάθημα νεολαίας στην εκκλησία μας. Μετά στην λειτουργία της εκκλησίας έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από το λόγο του Θεού και αργότερα έγινε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα των αδελφών. Την Κυριακή 22 Μαΐου  δύο από τους αδελφούς εργάτες επιμελήθηκαν τη Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας, ενώ οι άλλοι δύο, τη λειτουργία στην εκκλησία του Αγρινίου.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Απριλίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Βέροιας (3/4), της Κέρκυρας (10/4) και της Θεσσαλονίκης (17/4 , 24/4).

Την Παρασκευή 8 Απριλίου δυο αδελφοί εργάτες ξεκίνησαν από την Αθήνα και αρχικά έκαναν ευαγγελιστικό έργο στη πόλη της Αμφιλοχίας, ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας συμμετείχαν στην συνάθροιση στην κατ’ οίκο εκκλησία, στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας. Το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας, ενώ το βράδυ ήλθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή, έφεραν από ένα μήνυμα από το λόγο του Θεού και στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μεταξύ μας. Την Κυριακή το πρωί οι αδελφοί εργάτες, επιμελήθηκαν την Κυριακάτικη λειτουργία, στην κατ’ οίκον συνάθροιση στο χωριό της Άρτας.

Το Σάββατο 16 Απριλίου άλλοι 4 αδελφοί εργάτες από την Αθήνα ήρθαν  στην Ήπειρο και έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας και αρχικά έκαναν μάθημα νεολαίας, στη συνέχεια μετά την προσευχή της εκκλησίας, έφεραν μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία με τα αδέλφια. Την Κυριακή 17 Απριλίου, οι δύο αδελφοί εργάτες επιμελήθηκαν τη Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας, ενώ οι άλλοι δύο, τη λειτουργία στην εκκλησία του Αγρινίου.

Ο Κύριος να αυξήσει, πνευματικά και αριθμητικά, κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Μαρτίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6/3, 13/3,  και 27/3) και της Κέρκυρας (20/3).

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου τα αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία. Το Σάββατο συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην Άρτα και το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή, έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα τους. Το πρωί της Κυριακής τα αδέλφια από την Αθήνα συμμετείχαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας, Την επόμενη μέρα (Καθαρή Δευτέρα), πολλά  αδέλφια από Άρτα, Πρέβεζα. Άγιο Νικόλαο, Ηγουμενίτσα και Ιωάννινα, συγκεντρώθηκαν στο σπίτι μιας αδελφής μας σε χωριό της Άρτας, όπου προσευχήθηκαν, κάποια έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού, συνέφαγαν και αντάλλαξαν  νέα, έχοντας μια ευλογημένη κοινωνία μεταξύ τους.

Το Σαββάτο 19 Μαρτίου το πρωί έγινε ευαγγελιστικό έργο  στη πόλη μας με συμμετοχή αδελφών από την εκκλησία μας και την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, ενώ άλλα αδέλφια από την Αθήνα, που ο Κύριος τους βάζει αγάπη στην καρδιά για το έργο Του στα μέρη μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Πρέβεζα. Το απόγευμα του Σαββάτου τα αδέλφια από την Αθήνα, αρχικά έκαναν το μάθημα της νεολαίας και στη συνέχεια, μετά την προσευχή της εκκλησίας, έφεραν μηνύματα  μέσα από τον λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το πρωί της Κυριακής, δύο από τα αδέλφια από την Αθήνα, επιμελήθηκαν  την Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας, ενώ τα άλλα δύο την λειτουργία στη εκκλησία του Αγρινίου.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο όπου και αν γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Φεβρουαρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησε πρεσβύτερος από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (6/2, 13/2, 20/2 και 27/2).

Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου, αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Αμφιλοχία και το πρωί του Σαββάτου στην πόλη της Άρτας. Το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας και μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα  μέσα από τον λόγο του Θεού. Στη συνέχεια  είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα. Το πρωί της Κυριακής (6/2), τα αδέλφια από την Αθήνα παραβρέθηκαν στην Κυριακάτικη λειτουργία που έλαβε χώρα στο χωριό της Άρτας.

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, άλλα αδέλφια από την Αθήνα που και σ’ αυτά ο Κύριος έβαλε αγάπη για το έργο Του στην Ήπειρο, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Πρέβεζας. Το απόγευμα του Σαββάτου  ήρθαν στην εκκλησία μας, αρχικά έκαναν μάθημα νεολαίας και στη συνέχεια, στη συνάθροιση της εκκλησίας,  έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Το πρωί της Κυριακής (20/2), τα αδέλφια από την Αθήνα πήγαν στο χωριό της Άρτας και εκεί έγινε Κυριακάτικη λειτουργία με τη συμμετοχή αδελφών από τις γύρω περιοχές. Στη συνέχεια τα παρευρισκόμενα αδέλφια είχαν  ευλογημένη κοινωνία μετ’ αλλήλων.

Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του, όπου και αν γίνεται. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιανουαρίου 2022, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (2/1, 9/1 και 16/1) και της Κέρκυρας (23/1 και 30/1).

Το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν από την Αθήνα 4 αδερφοί εργάτες του Κυρίου και αρχικά έκαναν ευαγγελιστικό έργο στο Αγρίνιο. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα αδέλφια της κατ’ οίκον εκκλησίας, στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας και είχαν οικοδομητική κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την ίδια μέρα, αδερφοί από την Ηγουμενίτσα μαζί με αδελφό της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα μοιράζοντας εφημερίδες ‘Χριστιανισμός’ και Καινές Διαθήκες και προτρέποντας κάθε ενδιαφερόμενο να ζητήσει και να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό του Σωτήρα.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι αδελφοί από την Αθήνα μαζί με νέους της εκκλησίας μας και της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας, επισκέφθηκαν φιλικό σπίτι και εκεί έγινε και το μάθημα της νεολαίας που συνήθως γίνεται διαδικτυακά, κάθε Κυριακή στις 9:00μ.μ.

Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου, τα αδέρφια από την Αθήνα, πήγανε στο χωριό της Άρτας και επιμελήθηκαν την Κυριακάτικη λειτουργία, στην οποία συμμετείχαν αδέρφια από Άρτα, Αιτωλοακαρνανία  και Ιωάννινα.

Ο Κύριος να ευλογεί το έργο Του όπου και αν γίνεται, προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (5/12, 12/12 και 19/12) και της Κέρκυρας (26/12).

Την Παρασκευή 3/12 ξεκίνησαν από την Αθήνα με δύο αυτοκίνητα, δύο ομάδες αδελφών διακόνων και εργατών του Κυρίου   και το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο, η μία ομάδα στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας και η άλλη στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας.  Το  απόγευμα του Σαββάτου, οι αδελφοί διάκονοι και ένας εργάτης μαζί με νέους της εκκλησίας μας και με νέους της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας συναντήθηκαν και έκαναν μάθημα  στην αίθουσα της εκκλησίας μας, ενώ στη βραδινή συνάθροιση,  τρία από τα αδέλφια από την Αθήνα φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα τους.

Την Κυριακή 5/12 έλαβε χώρα λειτουργία στο χωριό της Άρτας, που ανέλαβε αδελφός πρεσβύτερος από την Πρέβεζα και στην οποία μιλήσανε μερικά από τα αδέλφια από την Αθήνα. Μετά οι συμμετέχοντες αδελφοί είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (7/11, 14/11 και 21/11) και της Βέροιας (28/11).

Τις Κυριακές 7, 14, 21, 28 Νοεμβρίου οι νέοι έκαναν διαδικτυακά μαθήματα με διάφορα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα. Προσευχόμαστε να απαντάει ο Κύριος  και μέσα από τον λόγο Του αλλά και από τις εμπειρίες του καθενός που βέβαια συμβαδίζουν με το λόγο Του, να βρούμε λύσεις πάνω στα σχετικά  θέματα, ώστε να έχουμε παρηγοριά από τον Κύριο και να οικοδομούμαστε πνευματικά μέσα στην εκκλησία του Κυρίου, η οποία αποτελεί τον στύλο και το εδραίωμα της αλήθειας (Α΄ Τιμόθεον, γ΄:15).

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (3/10 ), της Θεσσαλονίκης (10/10, 24/10 και 31/10) και της Κοζάνης (17/10).

Τα αδέρφια από την Αθήνα, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν την επίσκεψή τους στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ήπειρο και έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Αμφιλοχία και Άρτα. Το πρωί του Σαββάτου συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα και μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με ενέργειες του Κυρίου.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ήρθαν πάλι τα αδέλφια από την Αθήνα μαζί με αδέλφια από τη νεολαία μιας εκκλησίας της Αθήνας. Το απόγευμα της Παρασκευής τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην Φιλιππιάδα. Το πρωί του Σαββάτου με τα αδέλφια της νεολαίας που μας επισκέφτηκε κάναμε ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, δίνοντας χριστιανικές εφημερίδες και ευαγγέλια σε όποιον ήθελε, ενώ τα άλλα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν το ίδιο, σε άλλους δρόμους της πόλης. Το βράδυ του Σαββάτου, στη συνάθροιση της εκκλησίας, τα αδέλφια από την Αθήνα φέρανε οικοδομητικά μηνύματα.  Στη συνέχεια αρκετά αδέλφια μαζευτήκαμε στο σπίτι ενός αδελφού και είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων με ομολογίες και μικρά μηνύματα. Το πρωί της Κυριακής, τα αδέλφια από την Αθήνα και η νεολαία που μας επισκέφτηκε, πήγανε σε ένα χωριό της Άρτας όπου έλαβε χώρα κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία με μηνύματα των αδερφών και κοινωνία μετ’ αλλήλων με ομολογίες και Τράπεζα Αγάπης.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. (Ματθαίος κη' 19)