Τις Κυριακές του Δεκεμβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (5/12, 12/12 και 19/12) και της Κέρκυρας (26/12).

Την Παρασκευή 3/12 ξεκίνησαν από την Αθήνα με δύο αυτοκίνητα, δύο ομάδες αδελφών διακόνων και εργατών του Κυρίου   και το πρωί του Σαββάτου έκαναν ευαγγελιστικό έργο, η μία ομάδα στην Φιλιππιάδα Πρέβεζας και η άλλη στο Μαργαρίτι Θεσπρωτίας.  Το  απόγευμα του Σαββάτου, οι αδελφοί διάκονοι και ένας εργάτης μαζί με νέους της εκκλησίας μας και με νέους της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας συναντήθηκαν και έκαναν μάθημα  στην αίθουσα της εκκλησίας μας, ενώ στη βραδινή συνάθροιση,  τρία από τα αδέλφια από την Αθήνα φέρανε μηνύματα από το λόγο του Θεού και μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα τους.

Την Κυριακή 5/12 έλαβε χώρα λειτουργία στο χωριό της Άρτας, που ανέλαβε αδελφός πρεσβύτερος από την Πρέβεζα και στην οποία μιλήσανε μερικά από τα αδέλφια από την Αθήνα. Μετά οι συμμετέχοντες αδελφοί είχαν κοινωνία μετ’ αλλήλων.

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Νοεμβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (7/11, 14/11 και 21/11) και της Βέροιας (28/11).

Τις Κυριακές 7, 14, 21, 28 Νοεμβρίου οι νέοι έκαναν διαδικτυακά μαθήματα με διάφορα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητα. Προσευχόμαστε να απαντάει ο Κύριος  και μέσα από τον λόγο Του αλλά και από τις εμπειρίες του καθενός που βέβαια συμβαδίζουν με το λόγο Του, να βρούμε λύσεις πάνω στα σχετικά  θέματα, ώστε να έχουμε παρηγοριά από τον Κύριο και να οικοδομούμαστε πνευματικά μέσα στην εκκλησία του Κυρίου, η οποία αποτελεί τον στύλο και το εδραίωμα της αλήθειας (Α΄ Τιμόθεον, γ΄:15).

Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Οκτωβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (3/10 ), της Θεσσαλονίκης (10/10, 24/10 και 31/10) και της Κοζάνης (17/10).

Τα αδέρφια από την Αθήνα, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, ξεκίνησαν την επίσκεψή τους στην Αιτωλοακαρνανία και στην Ήπειρο και έκαναν ευαγγελιστικό έργο σε Αμφιλοχία και Άρτα. Το πρωί του Σαββάτου συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και το βράδυ του Σαββάτου ήρθαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα και μετά την προσευχή, έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και ανταλλάξαμε νέα και εμπειρίες με ενέργειες του Κυρίου.

Την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ήρθαν πάλι τα αδέλφια από την Αθήνα μαζί με αδέλφια από τη νεολαία μιας εκκλησίας της Αθήνας. Το απόγευμα της Παρασκευής τα αδέλφια από την Αθήνα κάνανε ευαγγελιστικό έργο στην Φιλιππιάδα. Το πρωί του Σαββάτου με τα αδέλφια της νεολαίας που μας επισκέφτηκε κάναμε ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας, μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, δίνοντας χριστιανικές εφημερίδες και ευαγγέλια σε όποιον ήθελε, ενώ τα άλλα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν το ίδιο, σε άλλους δρόμους της πόλης. Το βράδυ του Σαββάτου, στη συνάθροιση της εκκλησίας, τα αδέλφια από την Αθήνα φέρανε οικοδομητικά μηνύματα.  Στη συνέχεια αρκετά αδέλφια μαζευτήκαμε στο σπίτι ενός αδελφού και είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων με ομολογίες και μικρά μηνύματα. Το πρωί της Κυριακής, τα αδέλφια από την Αθήνα και η νεολαία που μας επισκέφτηκε, πήγανε σε ένα χωριό της Άρτας όπου έλαβε χώρα κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία με μηνύματα των αδερφών και κοινωνία μετ’ αλλήλων με ομολογίες και Τράπεζα Αγάπης. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Σεπτεμβρίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (5/9 και 19/9) και της Θεσσαλονίκης (12/9 και 26/9).

Στις 19 και 26 Σεπτεμβρίου αρχίσαμε πνευματικές συζητήσεις και μαθήματα με την νεολαία, χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο ως μέσο για πνευματική οικοδομή επειδή οι αποστάσεις και τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, δεν μας επιτρέπουν προς το παρόν δια ζώσης κοινωνίες από κοντά. Έτσι, εξαγοράζουμε τον χρόνο μας, για να έχουμε έστω από απόσταση κοινωνία μετ’ αλλήλων, για την πνευματική οικοδομή όλων μας. 
Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Αυγούστου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (1/8), της Θεσσαλονίκης (8/8 και 29/8), της Βέροιας  (15/8) και του Παγκρατίου (22/8).

Την Παρασκευή 21 Αυγούστου τα αδέλφια που έρχονται συνήθως κάθε μήνα από την Αθήνα για ευαγγελιστικό έργο, κάνανε μια πρώτη στάση στην Αμφιλοχία για ευαγγελισμό, μοιράζοντας χριστιανικές εφημερίδες και Καινές Διαθήκες σε κάθε ενδιαφερόμενο. Το πρωί του Σαββάτου συνεχίσανε το ευαγγελιστικό έργο στην πόλη μας στα Ιωάννινα και το βράδυ ήρθανε στην συνάθροιση της εκκλησίας μας και μετά την προσευχή έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από το λόγο του Θεού. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων και μάθαμε τα νέα τους. Την Κυριακή συμμετείχαν στην  κατ’ οίκον Κυριακάτικη λειτουργία  σε χωριό της Άρτας και μετά αναχωρήσανε για την Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε ευαγγελιστικό που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουλίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης (4/7), της Ηγουμενίτσας (11/7), της Κοζάνης (18/7) και του Ασπροπύργου (25/7).

Την Παρασκευή 16 Ιουλίου αδέλφια από την Αθήνα, επισκέφτηκαν την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο. Έκαναν μια πρώτη στάση στην Αμφιλοχία μοιράζοντας Καινές Διαθήκες και εφημερίδες. Την επόμενη μέρα το Σάββατο, ευαγγελίσανε το πρωί στην πόλη της Άρτας μοιράζοντας χριστιανικές εφημερίδες και αναγγέλλοντας το άγγελμα της σωτηρίας που χαρίζει ο Ιησούς Χριστός. Το βράδυ του Σαββάτου μας επισκεφτήκαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα και έφεραν από ένα μήνυμα μέσα από την Αγία Γραφή. Στη συνέχεια είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Κυριακή το πρωί συμμετείχαν στη Κυριακάτικη λειτουργία στο χωριό της Άρτας και το απόγευμα σε μια ευλογημένη κοινωνία στο σπίτι μιας αδελφής μας σε ένα άλλο χωριό της Άρτας. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

 

Τις Κυριακές του Ιουνίου 2021, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (6/ 6 και 13/6) και της Θεσσαλονίκης (20/6 και 27/6).

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν την Αμφιλοχία και έκαναν ευαγγελιστικό έργο. Το Σάββατο συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο σε Άρτα και Φιλιππιάδα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων «Χριστιανισμός». Το βράδυ του Σαββάτου μας επισκέφτηκαν στην εκκλησία μας στα Ιωάννινα και έφεραν από ένα μήνυμα από το λόγο του Θεού. Μετά είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων. Την Κυριακή συμμετείχαν στην λειτουργία  που έλαβε χώρα σε χωριό της Άρτας και μετά επιστρέψανε στην Αθήνα. Ο Κύριος να ευλογεί το έργο τους και κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

 

Από τις 15 Μαΐου που επετράπη η μετακίνηση μεταξύ νομών, την εκκλησία μας  υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης (16/5 και 30/5) και της Αίγινας (23/5).

Επίσης συνεχίσαμε και τον μήνα Μάιο να κάνουμε τηλεδιασκέψεις μέσω της εφαρμογής zoom meeting, υλοποιώντας μια σειρά μαθημάτων μέσα από την Αγία Γραφή.  Οι τηλεδιασκέψεις πραγματοποιήθηκαν στις 13/5 όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού, ένας αδελφός από Αθήνα και ένας από Ιωάννινα, στις 20/5 και στις 27/5 όπου έφερε μήνυμα αδελφός από την Ηγουμενίτσα. Διατηρούμε με αυτόν τον τρόπο μια επαφή και με αδέλφια που δεν μπορούμε να βρισκόμαστε από κοντά.

Ο Κύριος να ευλογεί την Ελλάδα και κάθε έθνος και μέσα σε αυτή την πανδημία ζητάμε να δοξαστεί το όνομά Του το Άγιο, με τη σωτηρία πολλών ψυχών. Αμήν!

 
Περισσότερα Άρθρα...

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)