Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Μαρτίου 2021.

Λόγω του τρίτου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού, στο μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου η πόλη μας βρέθηκε στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου, με αποτέλεσμα την αναστολή των θρησκευτικών συναθροίσεων. Μόνο μεταδίδαμε κάποια κηρύγματα μέσω της ιστοσελίδας μας και συνεχίσαμε τις πνευματικές τηλεδιασκέψεις μέσω της εφαρμογής zoom meeting. Έτσι είχαμε διαδικτυακές κοινωνίες στις μέρες 5/3, 7/3, 12/3, 19/3(με προσκεκλημένο τον υπεύθυνο της εκκλησίας της Κέρκυρας), 21/3, 25/3 και 28/3.

Ευχόμαστε και  προσευχόμαστε ο Κύριος να σηκώσει αυτήν την πανδημία από την χώρα μας και από κάθε χώρα και να ξαναλειτουργήσουν κανονικά οι εκκλησίες, έχοντας σαν σώμα Χριστού που είναι, τον Κύριο Ιησού, στη πράξη αρχηγό και κεφαλή τους. Αμήν!

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. (Ματθαίος κη' 19)