Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Νοεμβρίου 2020.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου την εκκλησία μας υπηρέτησε πρεσβύτερος από την εκκλησία της Θεσσαλονίκης. Τις άλλες Κυριακές  του Νοεμβρίου δεν πραγματοποιήθηκαν λειτουργίες, λόγω αναστολής λειτουργίας των χώρων λατρείας, βάσει των νέων μέτρων αντιμετώπισης του δεύτερου κύματος της πανδημίας του κορωνοϊού. Για τον ίδιο λόγο δεν πραγματοποιήθηκε   εξωτερικό ευαγγελιστικό έργο από τα δύο αδέλφια της εκκλησίας μας.

Όπως και την Άνοιξη που είχαμε το πρώτο κύμα της πανδημίας, έτσι και τώρα, πραγματοποιήσαμε πνευματικές συγκεντρώσεις μέσω του διαδικτύου. Είχαμε πνευματικές τηλεδιασκέψεις με διάφορα αδέλφια από Ηγουμενίτσα, Άρτα και Αιτωλοακαρνανία. Οι τηλεδιασκέψεις έλαβαν χώρα τις Τετάρτες 11, 18, και 25/11/2020, τις ώρες 20:00-22:00,  με θέματα αντίστοιχα, ‘Γιατί ο Κύριος τα επιτρέπει όλα αυτά;’, ‘να χτίζουμε εντός σχεδίου’ και ‘πνευματική αναζωπύρωση’ και τις Κυριακές 15,22 και 29 /11/2020, τις ώρες 12:00-14:00, με μηνύματα από το λόγο του Θεού. Στο τέλος των τηλεδιασκέψεων είχαμε κοινωνία μετ’ αλλήλων με ανταλλαγή νέων και εμπειριών.  Μέσα από αυτές τις πνευματικές τηλεδιασκέψεις προσπαθούμε να οικοδομηθούμε πνευματικά εξαγοράζοντας σωστά τον ελεύθερο χρόνο μας. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)