Τις Κυριακές του Αυγούστου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Κέρκυρας (4/8), των Σερρών (11/8), της Ηγουμενίτσας (18/8) και Μπιτιχάϊμ Γερμανίας (25/8). 
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου έγινε μια ευλογημένη συνάθροιση στο σπίτι αδελφής μας σε χωριό της Άρτας, με την παρουσία αδελφών από την Αθήνα, την Άρτα, το Αγρίνιο, τη Πρέβεζα και τα Γιάννενα. Ακούστηκαν μηνύματα μέσα από το λόγο του Θεού, ομολογίες και έλαβε χώρα τράπεζα αγάπης και κοινωνία μετ’  αλλήλων. Το πρωί του Σάββατου έγινε ευαγγελιστικό έργο στα Γιάννενα με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων. Το βράδυ του Σαββάτου τα αδέλφια από την Αθήνα και ένας αδελφός από την Άρτα έφεραν μηνύματα  από το λόγο του Θεού και μετά συμφάγαμε.
Αδελφοί από την  εκκλησία μας , συνέχισαν τα Σάββατα 3,17 και 24 Αυγούστου, να στήνουν το πρωί μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, στο κέντρο των Ιωαννίνων, τραπεζάκι με Καινές Διαθήκες, χριστιανικές εφημερίδες και ευαγγελιστικά μηνύματα, διαδίδοντας το μήνυμα της σωτηρίας την οποία χαρίζει ο Ιησούς Χριστός. 
Το Σάββατο, 31 Αυγούστου, νέοι από την εκκλησία μας συμμετείχαν στην 71η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, με ομολογίες νέων, μηνύματα από το λόγο, δοξολογία και προσευχή για όσους είχαν ανάγκη θεραπείας ή άλλα αιτήματα. Το βράδυ ακολούθησε ευαγγελιστικό έργο στην παραλία μετά το Λευκό Πύργο. Ειπώθηκαν ευαγγελιστικά μηνύματα για τη σωτηρία που χαρίζει ο Ιησούς Χριστός, μοιράστηκαν φυλλάδια, και δωρεάν Καινές Διαθήκες. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε σύναξη και ευαγγελιστικό έργο που γίνεται προς δόξα του ονόματός Του. Αμήν!

Εγώ είμαι το Α και το Ω, αρχή και τέλος, λέγει ο Κύριος, ο ων και ο ην και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ. (Αποκάλυψις Ιωάννου α' 08)