Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Μαΐου 2019

 

Τις Κυριακές του Μαΐου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης(5/5), της Κέρκυρας (12/5), της Κοζάνης (19/5) και του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης  (26/5).

Το Σαββάτο 11 Μαΐου, αδελφοί από την εκκλησία μας έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα, με προσφορά Καινών Διαθηκών και εφημερίδων  ‘Χριστιανισμός’, με γραπτά ευαγγελιστικά μηνύματα  και με προφορική ομολογία των ενεργειών του Κυρίου Ιησού Χριστού στη ζωή τους, σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

Την Παρασκευή 31 Μαΐου επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Ηγουμενίτσας, στα πλαίσια των εναλλάξ επισκέψεων μεταξύ των δυο εκκλησιών. Είχαμε οικοδομητική κοινωνία, με προσευχή, μηνύματα από την Αγία Γραφή και Τράπεζα Αγάπης, κατά την οποία συμφάγαμε και μάθαμε νέα των αδελφών. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε εκκλησία και να ανοίξει καινούργιες εκκλησίες σε όλη την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αμήν!

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)