Τις Κυριακές του Μαρτίου 2019, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες της  Κέρκυρας (3/3, 17/3), της Αγ. Παρασκευής Αθηνών (10/3), της Κοζάνης (24/3), της Ηγουμενίτσας (24/3) και της κατ’ οίκον εκκλησίας στο Τέξας των Η.Π.Α. (31/3)  . 
Στις 9/3, 16/3, 23/3 και 30/3 μερικά αδέλφια της εκκλησίας μας, έκαναν ευαγγελιστικό έργο μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου στα Ιωάννινα, με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων ‘Χριστιανισμός’. Σκοπός του ευαγγελισμού είναι να διαδώσουμε τη σωτηρία που χαρίζει μόνο ο Ιησούς Χριστός σήμερα,  σε όποιον Τον επικαλεστεί. Ομολογούμε ότι είμαστε χριστιανοί της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας της Πεντηκοστής αλλά τονίζουμε ότι δεν σώζει η εκκλησία αλλά ο Ιησούς Χριστός ο οποίος στη συνέχεια προσθέτει στην εκκλησία τους σωσμένους (Πράξεις,β΄:47).
Τη Παρασκευή 29/3, αδέλφια από την Αθήνα επισκέφτηκαν το Αγρίνιο και είχαν μια όμορφη κοινωνία σε σπίτι αδερφών. Το βράδυ της ίδιας μέρας,  αδέλφια από την εκκλησία μας, μαζί με τα αδέλφια από την Αθήνα, παραβρέθηκαν  στην συνάθροιση της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας, στην οποία αρχικά έγινε προσευχή, μετά οι Αθηναίοι αδελφοί έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και στη συνέχεια έλαβε χώρα Τράπεζα Αγάπης με φαγητά και κοινωνία μετ’ αλλήλων. 
Το πρωί του Σαββάτου (30/3), τα αδέλφια από την Αθήνα έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην Φιλιππιάδα Πρεβέζης και το βράδυ ήρθαν στην εκκλησία μας στα Γιάννενα όπου έφεραν μηνύματα από το λόγο του Θεού και μετά συμφάγαμε και ανταλλάξαμε νέα πνευματικά και βιοτικά. Στη συνέχεια πήγαν σε χωριό της Άρτας, όπου το πρωί (31/3) πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε έργο που γίνεται προς δόξα του Αγίου Ονόματός Του!

Πορευθέντες λοιπόν μαθητεύσατε πάντα τα έθνη, βαπτίζοντες αυτούς εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος, διδάσκοντες αυτούς να φυλάττωσι πάντα όσα παρήγγειλα εις εσάς· και ιδού, εγώ είμαι μεθ' υμών πάσας τας ημέρας έως της συντελείας του αιώνος. (Ματθαίος κη' 19)