Τις Κυριακές του Αυγούστου 2020, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από την εκκλησία της Κέρκυρας (2/8), της Θεσσαλονίκης (9/8 και 16/8),  και της Ηγουμενίτσας (23/8) και του Μπιτιχάιμ Γερμανίας (30/8).

Από τις 1 έως 8 Αυγούστου, έγινε η παιδική κατασκήνωση στον Άγιο Στέφανο στην Αθήνα, με τη συγκέντρωση πολλών παιδιών και υπευθύνων των εκκλησιών της ΕΑΕΠ, στην οποία συμμετείχαν και νέοι της εκκλησίας μας και της εκκλησίας της Ηγουμενίτσας. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή ετοιμασία, πρωινό, έπαρση σημαίας, επιθεώρηση δωματίων, μαθήματα από την Αγία Γραφή  με ερωτήσεις στα παιδάκια, αθλοπαιδιές, γεύμα, ανάπαυση, παιχνίδια, δείπνο και πνευματικές βραδιές με υμνωδία και δοξολογία στον Κύριο. Ήταν μια κατασκήνωση πλούσια σε εμπειρίες και ευλογίες Κυρίου.  Φυσικά διεξήχθη με τα μέτρα που ορίζει ο νόμος, όσον αφορά την πανδημία του κορονοϊού. Όλοι οι συμμετέχοντες οικοδομήθηκαν πνευματικά.

Το πρωί  της  Κυριακής 9 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε Κυριακάτικη λειτουργία, στο σπίτι αδελφού σε χωριό κοντά στην Άρτα, στην οποία συμμετείχαν εκτός από τους τοπικούς αδελφούς και αδελφοί από την εκκλησία μας και αδελφός εργάτης από την Αθήνα με τη σύζυγό του.

Στις 15, 22 και 29 Αυγούστου, οι δύο αδελφοί από την εκκλησία μας, συνέχισαν το ευαγγελιστικό έργο στα Ιωάννινα μπροστά στην Περιφέρεια Ηπείρου, δίνοντας σε όποιον επιθυμεί, Καινές Διαθήκες σε διάφορες γλώσσες και εφημερίδες «Χριστιανισμός». Σκοπός του ευαγγελισμού είναι να γίνει γνωστή στον κόσμο, η καλή αγγελία της κατά χάρη σωτηρίας  που δίνει δωρεάν ο Ιησούς  Χριστός, σε όποιον μετανοεί και πιστεύει σ’ Αυτόν.

Και το Πνεύμα και η νύμφη λέγουσιν· Ελθέ. Και όστις ακούει, ας είπη. Ελθέ. Και όστις διψά, ας έλθη, και όστις θέλει, ας λαμβάνη δωρεάν το ύδωρ της ζωής. (Αποκάλυψις Ιωάννου ιβ' 27)