Μενού

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;

Ποιές πιστεύετε ότι είναι οι πηγές της αλήθειας;
 
Αρχική σελίδα Τα νέα μας Τα νέα μας Τα νέα του Αυγούστου 2018

Τις Κυριακές του Αυγούστου, την εκκλησία μας υπηρέτησαν πρεσβύτεροι από τις εκκλησίες  της Κέρκυρας (5/8),  του Ασπρόπυργου (12/8), της Ηγουμενίτσας (19/8)  και  Μπιτιχάιμ Γερμανίας (26/8). 
Την Πέμπτη 16 Αυγούστου, αδέλφια από την Αθήνα που επισκέπτονται την Αιτωλοακαρνανία  και την Ήπειρο, αυτή τη φορά είχαν μια ωραία κοινωνία με αδέλφια στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας. Την επόμενη μέρα Παρασκευή, το πρωί έκαναν ευαγγελιστικό έργο στην πόλη της Άρτας και στη Φιλιππιάδα Πρεβέζης με μοίρασμα Καινών Διαθηκών και εφημερίδων και το βράδυ της ίδιας μέρας είχαν μια ευλογημένη συνάθροιση στον Άγιο Νικόλαο Αιτωλοακαρνανίας με τα εκεί αδέλφια, με προσευχή, μηνύματα  από το λόγο του Θεού και Τράπεζα Αγάπης. Το Σάββατο  18 Αυγούστου, μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας μαζί με τους δύο αδελφούς εργάτες από την Αθήνα ταξίδεψαν οδικώς στην Κορυτσά της Αλβανίας και παρευρεθήκαν στο Πνευματικό Συνέδριο όπου συμμετείχαν αδέλφια από την Αλβανία και την Ελλάδα. Μερικοί αδελφοί έφεραν μηνύματα από την Αγία Γραφή και άλλοι κάνανε ομολογίες για το πώς γνώρισαν τον Κύριο. Μετά το Πνευματικό Συνέδριο έγινε μια ωραία κοινωνία στο εξοχικό σπίτι ενός αδελφού με ύμνους και Τράπεζα Αγάπης. 
Επίσης μερικά αδέλφια από την εκκλησία μας, συμμετείχαν στη δεύτερη περίοδο του 12ου Πνευματικού Συνέδριου της ΕΑΕΠ, από 6 έως 11 Αυγούστου, που έγινε στην Αράχωβα σε γνωστό ξενοδοχείο. Το κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν η εκζήτηση της ειρήνης και του αγιασμού. Ήταν ένα συνέδριο με μαθήματα από το λόγο του Θεού, προσευχές, ψαλμωδίες και αθλητικά παιχνίδια. Υπήρχε παρουσία Κυρίου και ευλογήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες. Ο Κύριος να ευλογεί κάθε Πνευματικό Συνέδριο που γίνεται προς δόξα του Αγίου ονόματός Του. Αμήν!

Άξιος είσαι, Κύριε, να λάβης την δόξαν και την τιμήν και την δύναμιν, διότι συ έκτισας τα πάντα, και διά το θέλημά σου υπάρχουσι και εκτίσθησαν. (Αποκάλυψις Ιωάννου δ' 11)